Workshops 2020 - 2021 


Workshop De MediaWijze School


Vanaf 30 november geven we iedere maandag van 15.15 - 16.45 via internet een workshop 'De MediaWIjze School'. (uitgezonderd de kerstvakantie). We hebben tevens beperkt plek op ons kantoor in Zwolle op de Westerlaan 51 (direct naast het treinstation) , iedere vrijdag van 13.15 - 14.45. (Maximaal 4 personen i.v.m. de huidige situatie in Nederland). Van tevoren daarom graag reserveren.

Per school (BRIN nummer) of bestuur is er plek voor 2 deelnemers. Wanneer je interesse hebt in een teamtraining voor het hele team neem dan contact met ons op, stuur een e-mail naar richard@schoolsunited.eu.

Er zijn 6 bouwstenen om tot een eigen Social Media Platform te komen en de weg vrij te maken om 'in het echt' te oefenen met MediaWijsheid en tegelijkertijd (nieuwe) ouders te laten zien wat voor een dynamische school jullie zijn. Alle 6 bouwstenen komen uiteraard aan bod.
  Tevens ontvang je een stappenplan om De MediaWijze School in jouw school te integreren.

De workshops worden gegeven via Microsoft Teams. En na aanmelding ontvang je een link van ons. 

Stuur een e-mail naar richard@schoolsunited.eu om jezelf aan te melden. Je ontvangt dan binnen 1 werkdag een bevestiging met een link voor desbetreffende Workshop!

We zijn enthousiast over de nieuwe mogelijkheden van ons platform en we hopen je snel te ontmoeten.


Richard Verbeek
Directeur SchoolsUnited
richard@schoolsunited.eu